Din inima lui Lui Dumnezeu pentru Sufletul Meu, pentru Sufletul Tau !!!

Doamne Dumnezeul meu ce prin cuvantul tau m ai creat, cu paza ta m ai binecuvantat si cu iubirea ta m ai impresurat, da mi doamne credinta, intelepciune, tarie si putere peste ale tale incercari sa trec, la sanul tau sa ajung acolo unde este locul meu.

Binecuvanteaza Doamne ceasul in care m-am nascut, in nemarginita ta iubire mantuieste doamne pe cei ce m-au crescut, pe cei ce i-am cunoscut, pe vrajmasii mei, pe prietenii si pe copilasii mei.  Binecuvanteaza-ma Doamne cu bunatatea ta, cu incercarea si iertarea ta si in intelepciune si credinta cufunda-mi gandul.  Pe tine Doamne, cel ce cu mintea si cu inima, nemarginirea nu pot  sa-ti cuprind, te iubesc si te cinstesc, pentru toate cate-mi dai io-ti multumesc.

Tu esti Iubire, Tu esti Credinta, Tu esti Calea spre a mea Fiinta, Tu esti Lumina Tu esti Intuneric, Tu esti echilibrul meu launtric.  Tu esti Cerul si Pamantul, Tu Esti... Tu esti Iadul dar si Raiul Tu esti Binecuvantarea pura. Tu esti Fiinta mea, Tu esti Lumina mea, Tu esti Iubire si Mantuire ... Doamneeee .... Tu esti TOTUL pentru mine !

Raiul pe Pamant pentru noi ai facut sa ne inveti cum e sa fii nascut prunc curat si luminat de bunatatea ta Binecuvantat. Ne-ai adus pe acest pamant, viata, ura, iubirea sa invatam ce sunt, in iertare si Binecuvantare pe tine sa nu te uitam. Ne-ai daruit si ne-ai aratat iar noi am ignorat. De la calea Ta ne am abatut si pe Tine am uitat ca te-am cunoscut.  Iar acum in durerea ce ne-a cuprins ne-am amintit ca te-am atins... candva... cand ne-am nascut. Iarta-ne Doamne nestiinta si ne sporeste credinta noua cei ce de iubirea si puterea Ta am uitat.

Nemarginit si infinit esti Tu Doamne, in nimicimea mea te rog ma Binecuvanteaza, ce cu incercarea Ta credinta-mi intaresti, cu bunatatea Ta vesmant imi dai si cu iubirea Ta ma inteleptesti. Mantuieste-ma Doamne te rog, pe Calea Ta ajuta-ma sa ma intorc.

Doamne Dumnezeul Meu ce salasluiesti in trupul meu, Fiinta-mi lumineaza si cu iubire ma Binecuvanteaza. Navalirile si pornirile-mi infraneaza viata-ntreaga mi-o vegheaza.  De pe cer norii-ndeparteaza din albastrul cel senin raze de lumina vin. Lumina Divina de iubire plina, Lumina din soare de la tine Doamne Binecuvantare.

Doamneeee... demna sunt eu oare de a ta Binecuvantare, Tu cel cu chip bland si frumos nu-mi lasi sufletul niciodata jos. Cu mangaierea ta Divina pe mine pacatoasa ma ridici in Lumina, Pe treptele virtutii ma inveti sa urc una cate una pana ce in varf s-ajung.  In inima Ta nemarginita Doamne cuprinde-ma Doamne si pe mine... pacatoasa ta ce umila.

In mainile tale Doamne Sufletul mi-l pun acum la un nou inceput de drum. Voia Ta e voia mea, in inima mea e doar iubirea Ta. In lumea ta totul e bun...de-i incercare tot dar ii spun. De binecuvantare, mangaiere si iubire Divina fiecare zi a noastra este plina. Durerea si Iubirea tot una este ca-i de la Tine Doamne....nu din poveste.

Eu sunt eu . Deosebita ... In felul meu.  Nimeni nu i ca mine. Felul meu e felul meu Special asa cum l am primit De la Dumnezeu.  Nu-s nici Alfa nici Omega Sunt doar eu si langa mine,  E totdeauna ...Dumnezeu

Voi ingeri Prealuminati de Dumnezezeu creati, Veniti si ma bucurati, pe cala Domnului ma indrumati, de la voi sa-nvat mereu ce este bun pentru sufletul meu cel daruit de Tatal meu cel Preainalt.

De Bucurie mi-a inima plina, de dragoste si iubire Divina. Maicuta mea cea draga, Tu langa mine esti mereu, te simt si tare vreau sa te cuprind. Cu iubirea ta ne-mbraci, cu mangaierea ta ne-mpaci, orice durere tu alini chiar de in suflet nu e plin. Multumesc Maicuta mea Divina pentru inima mea cea plina. Multumesc ca ma iubesti si ca de mine te ingrijesti.

Durerea-n piept am simtit cand pe cruce l-au rastignit, El ne iubeste si acum si ne-a iubit mereu si s-a sacrificat pentru sufletul meu. Sufletul meu, sufletul ei, al lui, al tau al nostru al tuturor...El minunate le-a vazut, demne de sacrificiul lui le-a facut. Prin sangele si trupul lui ne-a mantuit... asa de mult EL ne-a iubit.

Divin Arhanghel ce cu numele Tau m-ai Binecuvantat, intotdeauna m-ai aparat de ce-i rau, de ce nu-i de la Dumnezeu. Pazitor al altarului Divin Tu mereu apari din senin, doar ce ma gandesc si langa mine indata te gasesc. Multumesc Arhanghel de la Dumnezeu ca esti in sufletul meu.

Unul Toti am fost , Unul toti suntem si Unul toti vom ramane ... Dumnezeu e in noi toti iar noi toti suntem in Dumnezeul cel minunat ce totul el a creat. Cuvantul Lui.... tot a oranduit, pe mine, pe tine .... tot ce-i insufletit si neinsufletit. Lui sa-i multumim din plin pentru darul lui Divin...Suflet curat si luminat Domnul nostru in dar ne-a dat.

Tatal meu ceresc la sanul tau ma cuibaresc, dragostea ta s-o simt in inima-mi sa te cuprind. Acum sunt mica , dar cu a ta mangaiere Doamne eu ... pot sa cresc mare. Creste-ma Doamne dupa voia Ta, invata-ma calea Ta, insufleteste-ma cu suflarea Ta si intelepteste-ma cu iubirea Ta si Iarta-ma Doamne de-am gresit, de n-am stiut sa te simt in inima-mi sa te cuprind.

Doamne Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu mantuieste sufletul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu